11 Ocak 2012 Çarşamba

Yenilendik...

4x4 aracı olup off-road yapanlar,
4x4 aracı olup da off-road yapmayanlar, ama şu araçtaki bunca teferruat caddede araba sürmekten başka bir işlere de yarıyor olmalı diye şüphelenenler,
4x4 aracı bile olmayan, ama devamlı yoldan çıkmak için tuhaf bir dürtü hissedenler…
Bu site sizin için. İSOFF’a hoş geldiniz.

4x4 araçlar hakkında fazladan bilgi mi istiyorsunuz? Ya da sürüş teknikleri ya da kamp malzemeleri ya da ateş yakma teknikleri ya da kamp yemekleri? Ya da yarış takvimi? Değişik yerlere geziler? Tam yerine geldiniz.

İlgi çekici 4x4 fotoğraflar ya da görüntüler mi izlemek istiyorsunuz? O da var.

Bir İSOFF tişortu, poları, kupası ya da –kimbilir- yeni bir 4x4 araç mı almak istersiniz? Dükkânımıza buyurun. Ara ara garaj satışlarımız da olacak, duyururuz.

Kimiz diye merak ettiyseniz, hemen açıklayayım. Türkiye’nin ilk off-road kulübüyüz. İstanbul Off-Road Kulübü’yüz. İSOFF’uz. Off-Road’cularız.

Hafta içi doktor, reklamcı, idareci, usta, bankacı olarak etrafta tedbili kıyafet dolaşıyoruz,
Hafta sonu maskelerimizi atıp sadece off-road’cu oluyoruz. 4x4’lerimizle dağlar tepeler aşıp, nehirlerden geçip, geceleri altımızda kumsal üstümüzde yıldızlar, için için yanan kamp ateşi başında uyuyoruz.

Yaptıklarımızdan, yediklerimizden, gezdiklerimizden haberdar olmak isterseniz, gruba üye olun. Sizi haberdar ederiz. Bizimle birlikte gezmek isterseniz, o zaman ekteki formu doldurarak isoff üyeliği için başvurun.

Eğer yanlışlıkla geldiyseniz iki seçeneğiniz var.
Doğada bulunmaktan hoşlanmıyorsanız ve elinize toprak bulaştığında panikliyorsanız, ekip ruhunu tanımıyorsanız, hele de ufacık da olsa çocuk tarafınız hiç kalmamışsa, tamamen büyüyüp olgunlaştıysanız sakın sitede dolaşmayın, hemen kaçın. Bu site yolda gezenler için değil.

Yoldan çıkmak istiyorsanız,

O zaman tekrar merhaba.

Ayşin Uysal

1 yorum:

  1. Blogunuz içersindeki makalerileri hergün takip ediyoruz.Ve çok begeniyoruz,dell yedek parçaları olarak paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.