10 Haziran 2013 Pazartesi

BA-ÇO BABA ÇOCUK KAMPI 2013

BA-ÇO Baba, Çocuk Kampı bu senede harikaydı…

İsoff – İstanbul Off-Road Kulübü olarak organize ettiğimiz artık gelenekselleşen BA-ÇO  Baba Çocuk Kampını 08-09 Haziran 2013 günleri arasında yüksek bir katılımla gerçekleştirdik.

Havanın mükemmel oluşu daha kampın başında hepimizi keyiflendirdi. İSOFF Organizasyonunda ki arkadaşlarımızın çabaları ile hazırlanan kamp alanına, herkes istediği gibi yerleşmeye başladı.

Uykuları gelinceye kadar kimsenin yatmaya zorlamadığı ! çocuklarımız, kendi istekleriyle, bol oksijen ve günün koşuşturmacasının verdiği rehavetle, çadırlarına girip mışıl mışıl uykuya daldılar. Tabi bizim için aynı şey mümkün olamazdı. Portatif sandalyelerimize kurulup,  geç saatlere kadar keyifli muhabbetlere daldık.

 Sabah gün ışıyınca kamptaki hareketlilikte başlamış oldu. Sabah kahvaltısının ardından önümüzde ki büyük çayırda başlayan etkinliklerde yarışan çocuklarımız, neşeli zamanlar geçirdiler. Palyaçolarla gülüp eğlenen çocuklar pamuk şekerlerinin tadına doyamadılar.


Sonunda kaybedenin olmadığı,  etkinlikte bulunan tüm çocukların kazandığı yarışmalar sonrası katılım kupası için sıraya geçildi.