30 Nisan 2014 Çarşamba

TOSFED BAJA KUPASI BAŞLIYOR.

Bu sezon Türkiye’de ilk kez kupası statüsünde organize edilecek olan Baja disiplinin ilk yarışı, TOSFED tarafından 23-25 Mayıs tarihlerinde gerçekleştiriliyor. İstanbul’dan İntercity Prologe etabıyla start alacak yarış Kırklareli İğneada´da son bulacak... Ekiplerin araçları İstanbul´daki etabın ardından tırlar ile Kırklareli’ye taşınacak. Tüm sporcuların transferi de yarış merkezi İğneada Resort Otel’e kadar sağlanacak.

Trakya etapları Cumartesi ve Pazar sporcularımıza keyifli anlar yaşatırken, BAJA ile birlikte expedition kayıtlarını yaptıranlar içinde özel program hazırlandı. Buggy ve 4x4 olarak iki ayrı kategoride araçların katılabileceği organizasyona kayıtlar 40 ile sınırlandı. 29 Nisan’da açılan kayıtlar, 12 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

Kayıt olan yarışmacılarımız için kayıt ücreti kapsamında yarış araçlarının İstanbul-Kırklareli gidiş dönüş transferleri, sporcuların otobüs ile taşınması, sporcular için double oda 2 gece konaklamaları, Cuma Pazar arasında sabah öğle ve akşam yemekleri, araç takip sistemi, yarışma sigortası ve ücretsiz 1 adet servis aracı plakası sunulmaktadır. Ayrıca mekanikerler için uygun otel konaklama alternatifleri veya kamp yeri seçeneği sunulmaktadır.

2014 TOSFED Baja Kupası için 3 yarışa da katılma taahhüdünde bulunan yarışmacılar, kayıt ücretini 2.500 TL yerine 2.000 TL ödeyeceklerdir. Sporcularımızdan otelde konaklamak yerine kamp yapmak isteyenler için kayıt parası 1.750 TL’dir. Ancak kamp alanında duş tuvalet gibi imkanlar bulunmamaktadır.


Expedition kayıtları ise minimum 2 kişi veya 3 veya 4 kişi olarak farklı seçeneklerde sunulmaktadır. 1.750 TL + KDV iki kişilik kayıt parası olup, araçların transferleri ve kayıt yaptıran kişilerin transferleri hariç aynı şartlar sağlanmaktadır. Gezi ve yarış etaplarının belli bölümlerini geçecek olan expedition gurubu kayıtları 25 ile sınırlı olup, kontenjan dolduktan sonra kayıtlar kapatılacaktır.

Kayıt formu ve detaylı bilgi için www.tosfed.org.tr