5 Haziran 2016 Pazar


Çıkarın çadırları ve uyku tulumlarını:

 BA-ÇO zamanı


Sevgili İSOFF babaları ve geleceğin sevgili İSOFF off-road'cuları, anneleri geride bırakıp İSOFF'un eski köye yeni icatlarından geleneksel Baba-Çocuk kampı için hazırlıklarına başladılar.


Senelerdir havalar ısınmaya başlarken çocuklar, hadi baba BA-ÇO zamanı gelmedi mi, ne zaman kampa gidiyoruz diye babalarının başının etini yemeye başlıyorlar.


Çadırlar, kamp masaları, ayıcık desenli uyku tulumları, futbol topları, bir büyük bir küçük kamp iskemleleri, annelerin eleştiren bakışlarından uzak yenecek bir dolu abur cubur hepsi araçlara yerleştiriliyor.


Çuval yarışı için çuvallar, halat yarışı için halatlar, çocuklara verilecek kupalar, makarna sosis partisi için dev tencereler tam tekmil listelenip üst üste sıralanıyor.


Babalar ve çocuklar, dolu dolu geçecek bir haftasonunda muhteşem bir kampla birbirleri ve off-road ailesinin diğer üyeleri ile bağlarını sıkılaştırmak ve off-road annelerine kocalardan ve çocuklardan uzakta sakin bir haftasonu geçirtmek için bir araya geliyorlar.


11-12 Haziran haftasonu, erken bir babalar günü kutlaması yapmak için tüm İSOFF ailesini (anneler hariç) BA-ÇO Kampına bekliyoruz.


Not: Bu kamptan mahrum kalmak istemeyen anneler babalarını kandırıp onlarla gelebilirler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.