5 Kasım 2012 Pazartesi

TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 5. YARIŞLA TAMAMLANDI


2012 Türkiye Off Road Şampiyonası'nın 5. ayak yarışı Urla'da yapıldı. Sezonun son organizasyonu ve şampiyonun belirlendiği yarış olmasından dolayı oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen etaplar sonunda Caner Akkafa ve Suat İnan, 2012 Türkiye Off Road Şampiyonu oldu.

3-4 Kasım tarihleri arasında Urla Titus Feronia Tesisi'nde gerçekleştirilen yarışa, 12 ekip katıldı. Urla Cumhuriyet Meydanı'nda verilen startla başlayan yarış, Urla-Demircili Köyü'nde kurulu olan Titus-Feronia Tesisleri'nde son buldu. Gerek Urla'dan gerekse ilçe dışından pek çok otomobil meraklısının izlediği yarış, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto, İddia, Bilyoner, Urla Belediyesi ve İnci Akü'nün destekleriyle gerçekleştirildi.

2. günlük zorlu mücadelenin ardından Birlas Performance’dan Cafer Akkafa ve Suat İnan ekibi birinci oldu , İnci Akü Off-Road Takımından Cengiz İnceli ve Rafet Yılmaz ikinci olurken , Nihat Keskin ve Deniz Dağlı da yarışı üçüncü olarak bitirdi. Dereceye girenlere kupalarının verilmesiyle 2012 Türkiye Off Road Şampiyonası tamamlanmış oldu.

Bu sonuçların ardından Birlas Performance 'dan Caner Akkafa - Suat İnan ekibi Türkiye Off-Road Şampiyonu oldular.Nihat Keskin - Deniz Dağlı ekibi şampiyonayı ikinci sırada İnci Akü Off-road Takımından Ahmet Tınkır-Rafet Yılmaz üçüncü sırada bitirdiler.

Takımlar Şampiyonasında ise İnci Akü Off-road Takımı şampiyon oldu.

Sınıf 1 de Cengiz İnceli - Ali Günpay ,
Sınıf 2 'de Levent Arı - Serkan Birincioğlu ,
Sınıf 3 'de Caner Akkafa - Suat İnan birinci oldular.

Tüm şampiyonları tebrik ediyoruz.