11 Mart 2013 Pazartesi

HAYATA BAĞIŞ OFF-ROAD YARIŞI YAPILDI


Hayata Bağış Off-Road Yarışı Yapıldı.

İstanbul Off-Road Kulübü ve Hayata Bağış Derneği tarafından Organ Bağışına Dikkat Çekmek Amacı İle Edirne Bosna Köyünde Organize Edilen Hayata Bağış Off-Road Yarışı Büyük Bir Katılımla Yapıldı
.
Edirne Belediyesi Önünden Start Alan 21 Yarışmacı Bosna Köyünde ’ki yarış alanında kıyasıya mücadele ettiler.  Edirne’li Off-Road severlerinde büyük bir katılım gösterdiği yarışlar büyük bir çekişmeye sahne oldu

Geçilen 4 etap sonucunda  Genel Klasmanda Ahmet Tınkır Rafet Yılmaz Ekibi birinci olurken Cengiz İnceli Selçuk Akkafa ekibi ikinci Erkan Dağlar Fatih Aydın ekibi üçüncü oldu.

Murat Balcı Harun Bezek Ekibi Sınıf 1 ‘de birinci Olurken.Cengiz İnceli Selçuk Akkafa Ekibi Sınıf 2 birinciliğini Ahmet Tınkır Rafet Yılmaz ekibi de Sınıf 3 birinciliğini elde etti.

Edirne Valisi Hasan Duruer, Belediye önünden başlayan yarış öncesi yaptığı konuşmada, Edirne'nin çok güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptığını söyledi. Hem Organ Bağışının önemine, hem de Edirne'nin tarihi güzelliklerine dikkat çekilmesi açısından önemli bir organizasyona Edirne'nin ev sahipliği yaptığını ifade eden Duruer, "Bu tür projelerin Organ Bağışlarına ilginin artıracağını düşünüyorum ve organizasyonu Edirne'de geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz" dedi.

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu da, vatandaşların Organ Bağışı konusunda daha duyarlı hale gelmesi gerektiğini belirtti.