13 Ocak 2016 Çarşamba



5 Ocak Salı günü, İSOFF'da hem 2015 hem 2016 için parti verdik.

Tüm İSOFF'lular kadın erkek çoluk çocuk davetliydi.

5 Ocak Salı gecesi İSOFF'da Yeni yıl geldi, Eskisi hükümsüzdür deyip,

2015'i kocaman bir pasta ile kandırıp kibarca kapıdan uğurladık, 2015'i bol kahkahalı kamp anıları ve Adana hikayeleri ile korkutup kaçırdık, 2015'in kafasını müzik, kahkaha, balonlar, havai fişekler, mezeler, dolmalar, şerefe kadehler eşliğinde karıştırıp, Çok memnun oldum, telefonunu bırak, biz seni ararız, bay baaay deyip hayatımızdan sildik.

2016'ya canım ciğerim, gözümüz yollarda kaldı, hoş gelmişsin be yaa partisi verdik. 2016'yı zeytinyağlı dolmalar ve haydari kokularıyla yavaşça İSOFF'dan içeri çektik. 2016'ya bir dolu yarış ve off road hikayesi anlatıp vay be, siz neymişsiniz dedirttik 2016'ya bir ankara havası, bir de vals çalıp kafasını iyice karıştırdık 2016 hafif çakırkeyif, ama pek bir keyifli, yüzünde kocaman bir gülümseme, kafasında komik bir şapka kulüpte dolanırken kapıyı kapatıp 2016'ya el koyduk.

Gün parti günüydü.

Kampa gelir gibi geldik, İçeceklerimizi, mezelerimizi aldık, Eşe dosta arkadaşlara ikram etmelik çerezleri unutmadık, Masamızda ne boza ne pasta eksik olmadı Tatlı yiyip tatlı konuştuk Kızoff sağolsun masayı donattı, Üyeler sağolsun masayı silip süpürdü, Herkes güzel dileklerinizi, maceralarını, anılarını, kahkahalarını getirdi.


Dileklerimiz bir: Bu sene bizim senemiz olsun, Bu sene sizin seneniz olsun, Bu sene önceki anılarımızın üstüne yeni anılar, güçlü dostlukların üzerine yeni dostluklar, bilinenlerin dışında yeni yerler, yeni heyecanlar koyacağımız bir sene olsun.

Not: 2016 hala kulüpte, ortamı ve sohbeti sevmiş:))




















Hiç yorum yok: